Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se Kopshti ”Bardha” dhe Bardha Akademi tani jemi çertifikuar me ISO 9001:2015 për cilësinë e shërbimeve tona nga trupi çertifikues TÜV Nord. Ky vlerësim na obligon të punojmë edhe më shumë në rritjen e cilësisë së arsimit parashkollor në Kosovë, duke u bërë lider në ofrimin e këtyre shërbimeve.

Shkallët e suksesit ngjiten duke pasur një vizion dhe qëllim të qartë.

Gëzime Rexhepi Çollaku | Drejtoreshë