fbpx

Pagesat dhe mënyrat e pagesave

Informohuni më poshtë rreth çmimeve për vitin akademik 2021/22 dhe mënyrat më të përshtatshme të pagesës për ju.

Mosha 1 – 6 vjeç

QËNDRIM DITOR

240 € / muaj

Nëse pagesa bëhet për komplet vitin akademik, prindërve ju ofrohet 10% zbritje.

APLIKO!

Transfere bankare

Pagesa për fëmijën e juaj bëhet në fillim të muajit në njërën nga xhirollogaritë bankare të Bardha Akademi.

Pagesa për fëmijën e dytë bëhet me 10% zbritje në total

TEB

2032000135520115

Raiffeisen Bank

1501030001153794

ProCredit Bank

1110275691000108

NLB

1700200100095815