fbpx

Metoda per regjistrimin e fëmijës tuaj në Bardha Akademi

Aplikoni Online

Zgjedhni problemin tuaj për të gjetur kohë për aplikim apo informatat që ju duhen. Aplikoni online duke plotësuar formën më poshtë.

Aplikoni në qendrën tonë

Poashtu nëse dëshironi ta vizitoni qendrën tonë dhe të informoheni apo edhe ta kryeni aplikimin, ne ju mirëpresim.

Kryeni regjistrimin online shpejtë dhe lehtë

INFORMATA PËR FËMIJËN

INFORMATA PËR Nënën

INFORMATA PËR BABËN

Persona të autorizuar (Për marrjen e fëmijës nga qendra)

Shto person të autorizuar

Telefonat Urgjent

Shto numër

Bashkangjitni

- Kartelën e vaksinimit

- Strishoja e hundës, fytit dhe analizat e fecesit