fbpx

MIRË SE VINI TEK

BARDHA AKADEMI

Bardha Akademi ofron edukim të hershëm në ambient shumë modern dhe të dizajnuar në detaje sipas standardeve të fundit për çerdhe dhe kopsht. Ne jemi pjesë e rrjetit më të madh të kopshteve në Kosovë, kopshtit “Bardha”. Bardha Akademi është një gërshetim i traditës, profesionalizmit dhe modernes.

Orari i punës   07:00 – 17:30

Pse jemi më ndryshe se të tjerët?

MË SHUMË

SHËRBIMET

Regjistro fëmijën tuaj në akademinë tonë!

Ju mund të kryeni aplikimet për akademinë tonë në formën online, duhet kryer më shumë se gjysmën e procesit.

APLIKO TANI SHIKO SHËRBIMET

Kuadri mësimor i kualifikuar dhe i trajnuar në përputhje me Ligjin Nr. 02/L-52 MBI EDUKIMIN PARASHKOLLOR

Komente nga prindërit

“Djali im ka qenë pjesë e Kopshtit Bardha për 5 vite me radhë. Përkushtimi i edukatoreve, profesionalizmi, sinqeriteti dhe puna e palodhshme e gjithë stafit na kanë bërë neve si prindër të ndihemi që fëmija jonë është në duar të sigurta.”
L.S.

“Nëse do të kishim edhe tjerë fëmijë patjetër që do të zgjedhja Bardha Akademi. Përvoja ime si prinde me Kopshtin Bardha ka qenë gjithmonë pozitive prandaj edhe ju sugjeroj prindërve të tjerë të jenë pjesë e këtij institucioni.”
A.M.

“Unë i kam rritur dy fëmijët e mi, Anikun dhe Adorën, te Kopshti Bardha. Kam shkuar pa marak në punë sepse e kam ditë që fëmijët e mi kanë marrë përkushtimin e duhur, kujdesin, dhe edukimin profesional nga kopshti. Tash ata janë rritur dhe gjithë e kujtojnë kohën kur ishin në kopsht.”
V.S.

 

0

Dhoma të fëmijëve

0

Edukatore

LAJME

Në këtë pjesë ju do informoheni për aktivitetet, ngjarjet,kampanjat, lajmet apo gjithçka tjetër rreth nesh. Momentin që kemi postime ju do t'i gjeni këtu po ashtu në faqen e lajmeve.

TË GJITHA LAJMET